Skip links

UPDATE #2: Videoverslag bijeenkomst Zuidoost Community in gesprek met Alliantie Masterplan Zuidoost

UPDATE #2: Bijeenkomst Zuidoost Community met Alliantie Masterplan Zuidoost over werkwijze, doorstart en vertegenwoordiging van bewoners binnen Masterplan.

Op dinsdag 11 juli 2023 vond er een bijeenkomst plaats tussen bewoners uit Amsterdam Zuidoost/de Bijlmer en de Alliantie Masterplan Zuidoost.

Naar aanleiding van het vertrek van Saundra Williams als programmadirecteur Masterplan Zuidoost en de achterliggende redenen van haar vertrek, hebben leden van de community via een brandbrief aan de Alliantie Masterplan Zuidoost hun zorgen geuit. Deze zorgen gingen over de transparantie van de werkwijze van de Alliantie Masterplan Zuidoost en het handelen in het belang van de community. Naar aanleiding hiervan is deze community bijeenkomst ingepland. Meer over het proces voorafgaand aan de bijeenkomst lees je in de brandbrief en update #1.

Tijdens de bijeenkomst ging de Amsterdam Zuidoost community met de Alliantie Masterplan Zuidoost in gesprek over:

– de handelswijze van de Alliantie Masterplan Zuidoost rondom de koppeling van de leefwereld en systeemwereld.
– vertegenwoordiging van bewoners in de Alliantie Masterplan Zuidoost
– inspraak van bewoners over aanstelling nieuwe vertegenwoordiger/functionaris die verantwoordelijk is voor vervolg van het Masterplan Zuidoost.

De bijeenkomst vond plaats in NoLIMIT in Amsterdam Zuidoost en werd door 100 bewoners bijgewoond (de maximale capaciteit van de zaal). Je kunt de avond terugkijken via de onderstaande video. Voor feedback, een reactie of meer informatie kun je mailen naar Masterplan Zuidoost Community via masterplanzo.community@gmail.com

Registratie bijeenkomst Community X Alliantie Masterplan Zuidoost